Over Ons

Years Experience
0 +

Wie zijn wij?

James Autoservice

James Autoservice is geboren vanuit de passie van onze eigenaren Pascal en Javier voor het eerlijk en transparant onderhouden en repareren van auto’s. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten. 

Nadat wij vele jaren actief zijn geweest in de autowereld wisten wij exact waar de pijnpunten van de branche lagen. Vanuit die ervaring en kennis hebben wij onder de vlag van James Autoservice een onderneming gebouwd die deze pijnpunten wegneemt, en garant staat voor kwaliteit en transparantie. 

Onze visie is om binnen 5 jaar hét begrip in Venray en omstreken te zijn als het gaat om eerlijke en top kwaliteit autoservice. Daar werken we iedere dag ontzettend hard voor. 

Iedere dag weer gaan wij aan de slag om onze klanten te helpen met de problemen die zij ervaren met de auto’s. Wij beseffen erg goed hoe belangrijk auto’s zijn in het dagelijks leven, en benaderen daardoor iedere reparatie met de juiste urgentie. 

Ons doel is om iedere dag zoveel mogelijk mensen veilig en vertrouwd de weg op te sturen. 

Waarom James Autoservice Venray

Wij nemen de zorg voor jouw auto serieus!

Snelle bereikbaarheid

Wij reageren altijd zo snel mogelijk op alles

Transparante communicatie

Wij stellen jou eerlijk op de hoogte van de diagnoses die wij stellen

GMTO Tech 360

Wij volgen cursussen om een volledige ondersteuning te krijgen. Hierdoor hebben wij toegang tot originele diagnose software.

Waar wij sterk in zijn

Wij nemen jouw zorgen weg

Wij streven iedere dag weer naar reparaties van de hoogste kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk veilig de weg op kunt. Wij garanderen kwaliteit, maar ook snelle service en duidelijke communcatie

Ons Team

Ontmoet onze toppers

Pascal Zeegers

Eigenaar | Monteur

Javier Eschauzier

Eigenaar | Monteur

Bjorn Stiphout

Verkoopadviseur

Wiktor Borowczak

Monteur