Reisgarantie

Ga je op vakantie? Plan je afspraak!

Auto’s kunnen op elk moment onverwacht problemen hebben, waardoor je niet meer verder kunt rijden. Ook als je onderweg bent met de auto naar je vakantiebestemming. Gelukkig biedt James Venray Reisgarantie directe hulp bij autopech, 24 uur per dag.

Met een vast bedrag van €54,95 verzeker jij jezelf met pechhulp vanuit James. Zo ga jij onbezorgd op vakantie. Wij van James Autoservice zullen ervoor zorgen dat je binnen no-time de juiste service ontvangt en weer onderweg kunt. Meer informatie aanvragen kan op onze voorwaarden pagina 

De voorwaarden van James Reisgarantie

De dekking van James Reisgarantie is van toepassing op voertuigen met een Nederlands kenteken, met een maximaal gewicht van 3500 kg, waarvan de eigenaar in Nederland woont. Om in aanmerking te komen, moet de auto niet alleen een geldige APK hebben, maar ook de laatste onderhoudsbeurt bij een vestiging van James Autoservice hebben gehad.

Bij pech of schade in Marokko of Turkije wordt vervangend vervoer verstrekt onder de voorwaarde dat de bestuurder akkoord gaat met een eigen risico van 2500 euro. Deze borg wordt ter plaatse voldaan en bij het inleveren van het voertuig of bij verrekeningen van eventuele schade weer geretourneerd. Reparatiekosten voor het vervangende voertuig, indien nodig, worden doorbelast aan de bestuurder.